Josefine Dior

Till det sista hjärtslaget

Idag är det sommarvärme om något! Av med alla onödiga kläder, upp med håret i en toffs.
Jag har iaf suttit ute på altanen sen i förmiddags och bara njutit med en Ben & Jerry i ena handen och skön musik i bakgrunden. Fick även finbesök av Maja och brorsan som tur va, för att sola själv längre än 30 min är jag alldeles för rastlös för.. haha.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt.. Men tydligt att det är Push-up bh för att få till den där stora storleken....

Josefine Dior sa...

Jaha så man kan bara ha stora bröst om det är push up? :) o anonymt med, det är klart.

Josefine sa...

snygg vän jag har <3 & hennes bröst är stora & grymma oavsett om hon har push-up bh eller inte -.-.. live with it!

Mia sa...

Det är väl inget fel med Push-up? Vill man ha sådär stora bröst som på bilden är det ju klart att man måste använda Push-up som på bilden. Är väl inget fel att erkänna heller.

Anna sa...

Hahaha, tillåt mig att skratta. Det där är snarare en BH som ger stöd och håller brösten på plats och gör dem mycket MINDRE!! Jag skulle tro att de är nästan dubbelt så stora egentligen.. Fan vad det skulle svida i era ögon om det visade sig vara så va? ;) Tänk er.. Dubbelt så stora!

Anonym sa...

Jag förstår inte vad det är att försvara, klart att det är Push-up bh på bilden annars så skulle hon väl bevisat att det inte var så. Inget fel med Push-up men att det är det på bilden är väl helt klart. Håller med de som säger att det är push-up. Vi kommer ju knappast att bli motbevisade så vi har ju rätt.

Anonym sa...

Kommer ni ens ihåg? x D

http://tilldetsistahjartslaget.blogspot.se/2011/05/bring-it-on.html

Anonym sa...

Varför är det svårt att erkänna egentligen? Du har ju en Push-up BH med lite ilägg. De får ju den där stora looken som på bilden. Inget fel med det jag använder det också ibland så...

Josefine Dior sa...

Men snälla nån vad är problemet? Jag har inget o dölja o jag förstår inte varför ni inte lägger ner. Ska jag behöva ta en bild naken? Har ni inget viktigare för er än att diskutera mina bröst? Det har jag iaf. Ska ta hand om min mamma här nu som ska operera sig här snart. Respektera det och sluta terra detta inlägg med en jävla massa skit. Tro va fan ni vill, ni behöver inte skriva fler ggr här nu. Tack!

Christopher sa...

Asså snälla era patetiska människor, varför gnälla på hennes blogg, hennes val till bilder osv, det en öppen blogg för allmänheten för att hon väljer att det ska vara det. det är en valfrihet att välja att läsa och kommentera men för fan uppför er om ni ska kommentera och sluta gnälla!

btw att ens starta ett samtals ämne om brösten pushup eller inte, visar bara en viss typ av mognads brist hos personerna ifråga.

Och nej jag säger ej detta för att jag vill se mer lättklädda bilder osv, hennes val (har varit tsm med jossan så behöver ej se dessa), utan trött på meningslösa kommentarer.

Anonym sa...

Hjärta spotta å folk som snackar om dina bröst :S, du lever för dig själv och inte för andra min fina Josefin <3 // Benar

B sa...

Jag förstår inte varför det fortfarande är sånt jävla tjat om brösten? hon har snygg kropp och snygga bröst. Håll käften bara.

moa sa...

Hejsan! Såg att du hade kommenterat angående det röda löshåret på Kandylandy. Läste någonstans att du har ett liggandes, har du det till salu? :)

Jag letar efter rött löshår nämligen, därför jag kollar runt lite nu då! :)

saga sa...

Allt bra? :)

Emmy sa...

Istället för att diskutera dina bröst: Fick du någon bränna idag då? :D

Josefine Dior sa...

sv: Yes box! Lite tar solen tagit iaf :)

Skicka en kommentar