Josefine Dior

Till det sista hjärtslaget

Som jag alltid pratat om så ser vi alla olika ut. Ingen kropp är den ande lik och det är de som gör oss vackra. Man ska lära sig att älska sig själv och trivas med den man är men jag tänker ändå fråga er.. Om ni fick chansen att välja. Vad tycker Du är mest attraktivt?



11 kommentarer:

Belle sa...

Curvy är snyggast tycker jag! nomnom

Nilla sa...

Hej!
Superfin och mysig blogg. Är allting bra med dig? :)

Zarah - mamma till två små och matte till mops sa...

Jag gillar inte de alltför smala, och eller inte när det går åt andra hållet. Men på just de här bilderna är det skinny som enligt mig har finast form på hela kroppen :)

Anonym sa...

Nummer två eller tre skulle jag säga :)
//Frida

Julia sa...

Skinny, curvy eller athletic :) athletic på första plats tror jag. Men det ska inte vara övertränat. Men en smal och stark kropp som är frisk och inte ohälsosamt smal. Sen kan man slänga in lite curvy där också.. en tränad kropp men som ändå har former. Det är svårt att säga egentligen vilken som är "bäst" "finast" etc eftersom det ser olika ut på varje individ osv. Men när man ser ut att må bra i sin kropp och att man ser frisk och hälsosam ut.. så tycker jag en kropp ska se ut. Sen om det är en smal kenza kropp eller en curvy Bella spelar det egentligen ingen större roll. De båda ser lyckliga och friska ut på sitt sätt. Kram gumman!

Nnad's Blog sa...

Curvy tycker jag :)

Angelina*~ sa...

Skinny!!(typ som Jessica Alba) :D

Elina✿ sa...

Jag är chubby och jag trivs ganska bra med det. "Curvy" var inte heller så curvy i min mening.

Ballistic @EC sa...

Skinny, Curvy, Flabby, Athletic och kanske chubby eller boyish. Beror på.

freakshowparade@ec sa...

Curvy utan o tveka!

Maria sa...

Jag förstår inte riktigt om du är FÖR eller EMOT kropp- och skönhetsideal?
För med tanke på det här så verkar du ju vilja främja att folk ska sätta sig själv i ett speciellt "fack" som tjock eller smal, istället för att älska sig själv som de är?!?

Skicka en kommentar