Josefine Dior

Till det sista hjärtslaget

Som några av er redan hunnit se så är jag med i Paow's blogg. "Krossa idealet" Superkul! ;D



Anonym: Hej!
Jag tänkte fråga dig, vart köpte du din bikiniöverdel som du har på bilden på paows blogg? Och när köpte du den? Ursnygg, precis som du!

Svar: Åh, tack så mycket! Jag köpte den på gina tricot förra året.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja verkligen fin bikiniöverdel =) men är de stringtrosor du badar i på bilden? svårt å avgöra iaf om de är bikiniunderdel lr inte =)

matilda sa...

kul:)

Lyxiga, snygga mobilskal finns på www.phonefashion.se
TÄVLING PÅGÅR!

Lisa sa...

Så jävla inspirerande du är! Skönt att ha en förebild som är kurvig och vågar stå för det! Paow sa det bäst själv när hon kommenterade din bild i sin blogg. "Kurvor är vackert"

Kan du inte lägga upp några nya bikini bilder? Vi kurviga tjejer behöver verkligen lite tips på snygga bikinis som passar en kurvig tjej!

Elmo sa...

Hej jag är kille, och måste bara säga att du har en så sjukt snygg kropp, precis som en tjej ska ha. Tyvärr så finns det inte så många tjejer som ser ut som dig :( för tydligen är de "fult" att vara mullig eller kurvig, vilket gör mig så ledsen, för helt ärligt hur snyggt är det med en platt tjej, med stor bröst. Du har verkligen en drömkropp (i mina ögon) hoppas allt är bra med dig och ta hand om dig.

Anonym sa...

Kul med en ny storbloggare som kan repressentera oss kurviga tjejer! Jag hoppas att du fortsätter med det även om det kanske sticker i ögonen på alla som är helt platta och avundsjuka. Jag tycker att det ska vara mer av det i din blogg!

Skicka en kommentar