Josefine Dior

Till det sista hjärtslaget

Vart tar tiden vägen? Min lilla flicka blir 1 månad idag (!!!) 

Jag älskar henne bara mer och mer för varje dag som går. Mammas lilla hjärta. 


Bild från gravidfotograferingen 9 dagar innan Lilly föddes Nu är Lilly 3 veckor gammal.

Hon och jag har varit själva hela veckan utan pappa på dagarna och det går bara bättre och bättre. Vi börjar få in rutin och lära känna varandra. 

Idag fick jag även det första leendet (som inte innebar ont i magen :p) 
Hon kan även rulla från rygg till sida och hålla upp nacken själv. Galet! 


Idag är det 2 veckor sen Lilly kom till världen. I 2 veckor har jag haft hela familjen samlad här hemma men på måndag är det dags för pappa att återgå till jobb och jag har redan ångest. 

Det har varit helt underbart att ha honom här hemma. 

Kan även passa på att tala om att denna man nu mera är min fästman. Efter Lilly föddes friade han och jag sa självklart ja! Lyckligast i världen Måste bara visa. 

Magen dagen då jag födde vs 4 dagar senare. Ganska fantastiskt ☺️

Har inte alls haft tid till att uppdatera men tänkte göra ett lite snabbt försök nu.

Vi kom hem redan i söndags efter en natt på BB. 
Känns så skönt att få vara hemma i sitt eget hus bland sina egna grejer.
Lilly är jätteduktig och vi håller på att lära känna varandra för fullt. Upptäcker nya saker hos henne varje dag.
Min goa unge 


Idag på självaste bf dagen (6/6) och min födelsedag valde denna lilla goding att titta ut. Vi alla mår bra och lyckan är total.

Vår älskade lilla Lilly Då var vi helt plötsligt inne i Juni månad vilket innebär att vi får en junibebis trots allt! :D
Är glad för att jag lyckats behålla henne i magen så pass länge. Nu är det fritt fram att komma. 5 dagar kvar till beräknad födelse :)


Idag tog jag tjuren vid hornen och gjorde en gravidfotografering med blivande gudmor som fotograf. 

Är så glad att jag tillslut gav mig och faktiskt gjorde detta. Är supernöjd med resultatet och det kommer vara ett väldigt fint minne att ha i framtiden. 

Sneak peek 
(9 dagar kvar till bf)

Igår var det 2 veckor (!!!) kvar till beräknad födelse. Vart har tiden tagit vägen? 

Jag försöker göra så mycket som möjligt nu innan det är dags för att ploppa men det känns att orken blir mindre och mindre. Är dock förvånad över hur pigg jag ändå är. Är ute och går, sover inte på dagarna och lyckas äta ganska bra vilket är väldigt skönt.

Lite bilder från senaste veckan

Helt plötsligt hade hon visst inte så bråttom ut längre men jag är glad för att vi nu går in i v.38 vilket innebär en helt färdigbakad bebis. Om endast 20 dagar är det beräknat. Passade på att gipsa magen då den snart är ett minne blott.. Galet vad jag kommer sakna min kalaskula men längtar såå efter den lilla som gömmer sig därinne.
Nu börjar även huset ta form och vi kan snart börja ta hit lite folk :)
Finns inget härligare än att bara kunna öppna dörren och gå ut och sätta sig i sin egen trädgård :) 

Idag går vi in i v.37 och jag har lyckats behålla vår bebis ytterligare en vecka. Lite till får hon allt vänta innan hon kan titta ut.

Dagarna består mest av vila och packa upp allt i huset. Försöker även hinna med att träffa mina fina vänner. Känns som att allt går i ett så hinner knappt med. 


Precis kommit hem från förlossningen. Åkte in med smärtsamma sammandragningar som vägrade ge med sig samt ett jäkla tryck neråt. Visade sig att jag var öppen 1 cm så hem och vila så får vi se när bebis känner sig redo att komma. Förhoppningsvis får jag behålla henne därinne ett litet tag till. Nu närmar det sig!!

 

Ä n t l i g e n (!!) är flytten klar  och det mesta har vi nu packat upp och ställt på sin plats. 

Idag står köp av nya utemöbler på schemat sen får sommaren och bebis gärna komma :) 44 dagar kvar till bf!

Är helt slut nuförtiden. Sjuka sammandragningar, förvärkar från helvetet som jag måste andas mig igenom. Stod på stan och trodde på riktigt att ungen skulle ploppa ut! Så sjukt otäckt, haha. 
Värk under magen längs hela sidorna och bak i svanken. Jag hoppas innerligen att hon stannar därinne tiden ut för än har vi inte tid. Passade på att packa BB-väskan nu iaf så det är klart.
Hela nästa vecka kommer bestå av att packa och på torsdag går första flyttlasset. Känns jobbigt att inte kunna hjälpa till men får bli att dirigera gubbarna ;P
Har även investerat i vagn nr 2 (ja, redan) och båda jag och gubben är såå sjukt nöjda :D Äntligen börjar bebisrummet ta form. Målat klart, bäddat spjälsäng, ställt iordning skötbord, vikt kläder och lagt dom i byrån. Nu ska det bara upp lite tavlor på väggarna :) Så nöjda! 


Innan graviditet vs v.32 (2v sen)
Nu börjar det hända grejer ;p 

Gud vad jag längtar tills detta kaos med flytt och renovering är klart så man kan få slappna av och bara njuta sista tiden som gravid. Om 7 veckor är hon beräknad. Ska bli spännande att se om vi ska behöva dela födelsedagen eller inte ;p 


Lägger upp bilder allt eftersom. Förhoppningsvis kan jag inreda bebisrummet i början av veckan :) 

Vill tacka alla som kom på min babyshower idag. Är så glad och tacksam över att ni ville dela denna dag tillsammans med mig. Betyder massor ♡

Ett särskilt tack till blivande gudmor Evelina som planerat och fixat den här babyshower åt mig. Är så rörd över allt du gör för mig och jag kommer aldrig kunna tacka dig nog. Finner inga ord ♡ ingen kunde göra det bättre än du. Du är bäst hjärtat. 
Tacktacktack! Nu har vi gått 30 fulla veckor! 

9 veckor kvar till beräknat förlossningsdatum. Gulp! 
Vi är redo men inte huset vi ska bo i. Känner ingen panik alls ;p
Nästa vecka börjar mannen måla om iaf så jag äntligen kan göra iordning bebisrummet. Om en månad ska allt vara klart så det känns skönt iaf.

Vi växer så det knakar. Bär henne väldigt lågt så ser ut som en stor klump längst ner på magen men har ett normalt sf-mått så inga konstigheter :)
Varje liten rörelse hon gör känns och syns. Märks att det börjar bli trångt därinne nu 


ULLARED!


Ja igår blev det uppstigning kl 3.30 för att åka till Ullared och tokshoppa. I stort sätt allt vi köpte var till bebis så nu börjar vi äntligen känna oss redo för hennes ankoms :)
Bara målandet och flytten som ska göras i april så är vi ready to go ;)

Preggotröja till moi :D

Precis varit på ett besök hos bm.

Alla värden såg jättebra ut och vi fick äntligen höra vår dotters hjärta slå fina slag igen 


Då har vi nu gått 28 fulla veckor. Herregud vad tiden går fort. Vart tar den vägen? Och hur ska vi hinna allt?

Just nu är allt kaos vilket får mig aningen stressad och orolig. 
Förhoppningsvis reds några av sakerna ut i veckan. Håller verkligen tummarna för det så man bara kan få gå och njuta/förbereda sig dom här sista 2,5 månaderna som är kvar. 

Eftermiddagen har spenderats på stan med en efterlängtad Karin. Herregud så jag saknat henne! 

Nu är jag helt slut så blir att åka hem och lägga sig framför nån serie :)