Josefine Dior

Till det sista hjärtslaget


Anonym: Hej! Jag måste bara säga att din nya livsstil har gett dig helt fantastiska resultat. Verkligen inspirerande! En fråga bara som jag vet att många tjejer sliter med. Hur lyckas du ha kvar dina väldigt stora och fylliga bröst trots att du tränar och blir mer fit? :)
 
Hej och tack så jättemycket för den fina kommentaren! Blir så glad när jag lyckas inspirera och motivera andra genom att göra något jag älskar. Träningen har blivit en ny bättre del av mig.
Nu till din fråga. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt vad det beror på. Vissa har väl den turen att få behålla sina bröst trots viktnedgång och allt vad det kan tänkas vara. Jag har alltid haft lite större bröst och det trivs jag bra med. Sen förändras brösten alltid, mer eller mindre när man börjar träna, tyvärr.. Men det är väldigt individuellt. Alla är vi ju olika. 
Sen ser nog mina bröst lite extra stora ut i vissa linnen/vinklar som för vem som helst.
Dock måste jag erkänna att jag i början gick ner två kupstorlekar och det mådde jag otroligt dåligt över. Nu har jag fått byta tillbaka till iaf en kupa större igen och jag hoppas att jag får behålla dom.

Blir jätteglad av alla era kommentarer/frågor. Vill ni inte ställa frågor direkt på bloggen så går det bra att maila J.dior@live.com

2 kommentarer:

Malin sa...

Sv: Ja, det är det verkligen. :)
Allt bra med dej? :)

emma sa...

Hej!
Hoppas att du har fått en bra start på veckan
& att du mår bra! :)

Skicka en kommentar