Josefine Dior

Till det sista hjärtslaget

Ännu en gång verkar inte folk förstå tanken med bloggen. Kropp/skönhetsideal (eller det var de bloggen fick uppmärksamhet för från början efter min medverkan i större bloggar och kampanjerna kring kroppsideal) Men det är långt ifrån allt bloggen handlar om.

Tyvärr har det blivit lite av en stämpel och ni verkar inte alls förstå grejen.
Det betyder inte att jag inte tycker att man ska få vara smal eller att man inte ska träna för att hålla sig i form.
För mig handlar det om självkänsla. Att alla ska må bra och att man ska vara nöjd med sig själv oavsätt siffrorna på vågen eller storleken på brösten. Givetvis är det svårt för de flesta även mig många ggr.
Men varför då ständigt tjata om mina bröst? Att det måste va push up.. att jag spränger bhn eller en dag har jag helt plötsligt förminskat brösten.
KOM IGEN, allvarligt!
Helt fel plats för den typen av kommentarer. Sen skriver man ju faktiskt inte så till nån..
Har jag ens sagt att de skulle vara fel o ha push up om det nu var så att jag också använder det?
Varannan bh i Sverige har en liten kudde i. Big deal? Grejen är väl mest den att man inte ska känna att man måste förstorade brösten till två runda klot som ser likadana ut vare sig du står, ligger eller står på huvudet och hoppar, för att du ska se bra ut.
För det är inte så bröst ser ut.
Sen har jag inget emot folk som väljer den vägen heller men "ideal" betyder ouppnålig. Det är alltså omöjligt på naturlig väg och det vill vi som ägnar tid åt detta problem få folk runt om i världen att förstå.
Vilket är en heeelt annan grej.
Fokusera mer på budskapen än min bröststorlek och om jag skulle ha silikon, push up eller kanske inga bröst alls. 
Jag har tom fått kommentarer ang min träning. Det borde inte jag göra som skriver om kroppsideal då och då. Man behöver inte träna för att man vill gå ner massa i vikt. Man kanFAKTISKT, tro det eller ej träna för att man mår bra av det. Va inte så hårda och häckta inte upp er så dant! Har ni negativa tankar så håll dom för er själva och sluta kommentera det.
Sen bloggar jag faktiskt om mycket mer än bara såna saker också, tänk på det. En helt vanlig tjej som också har komplex och problem här i livet. No one is perfect.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar