Josefine Dior

Till det sista hjärtslaget

Jag tröttnar rätt ofta på mina smycken.. speciellt nu när man har ett gäng piercingar. Jag har ju faktiskt 6 st! Så nu känner jag att det är dags o byta ut flera av smyckena.

Här är några jag spanat in! Jag är extra sugen på nya dermals... 
Hittade dessa snyggingar på piercing.nu där jag oftast beställer mina :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! såg att du läser gossips. Men den bloggen har slutat uppdatera så tänkte tipsa alla gossipsläsare om en ny blogg bara för att vara snäll haha, vet själv hur mycket jag saknar skvallret! nattstad.se/djungeltelegrafen

Sofie sa...

Åh, älskar navelpiercingen med handbojor!! Grymt snygg

Eva-Lie sa...

hej! har själv piercingar, 5 i ansiktet och 7 i öronen plus töjning. jag beställer alltid ifrån http://www.crazy-factory.com/. bara ett tips sådär, dom har alla piercingar till fabrikspris och det är väldigt bra kvalité ändå, jag har aldrig haft några problem iaf. 5 euro i frakt (gratis om du beställer saker för över 20 euro), tar max 2 veckor att komma (oftast 1 vecka) men det är värt väntan.

Matilda sa...

Hej, brukar du byta dina discar själv på dermalerna eller går du till en piercare? och om du byter dem själv hur gör du då? :)

Jag hade 2 dermaler på samma plats som du fast längre ner, jag var tvungen att ta bort en men ska snart sätta ditt den igen, så fina piercingar!

Härlig blogg. Ha det bra! :)

Skicka en kommentar