Josefine Dior

Till det sista hjärtslaget


Stuarts högsta önskan var att hans far skulle älska honom, men han fick veta att
han var för stygg för att vara värd att älskas. När David Howarth sattes i fängelse för att sexuellt ha utnyttjat Stuarts yngre systrar insåg ingen att han även utnyttjat Stuart förens många många år därefter.

Styvpappan förstörde barnen totalt och gjorde allt möjligt förnedrande för att känna makt.
Han både kissade barnen i munnen, tvingade dom att suga av honom, ha sex med grisar medans han då tittade på och onanderade.
Han slängde även ner systern på 3mån nedför trappan, våldtog dom om och om igen.
Slängde in dom i väggen, tvingade dom att äta ur hundmatskålar osv osv...

Stuart Howart spenderade de första trettio åren av sitt liv i ett psykiskt och fysiskt helvete. Efter år av känslomässig tortyr och förtvivlan kände Stuart vid trettiotvå års ålder ett överväldigande behov av att åter träffa sin far (som han vid det här laget visste var hans styvfar). Han sökte försoning, men möttes av samma grymma man. Ursinnet, smärtan och förvirringen kokade över i Stuarts hjärna och han slog tillbaka, och dödade sin styvfar.

När Stuarts historia berättades i rätten gjorde den så starkt intryck att han fick minimistraffet för sitt brott, och satt bara inne i tretton månader på Strangeway-fängelset i Manchester. Men tiden i fängelset förvärrade det brott han utsatts för, då han föll offer även för fängelsevakterna. Händelserna i fängelset ledde till att han stämde både Inrikesdeparteementet och Strangeway-fängelset, och vann.

Detta är historien om en liten pojke som växte upp till en modig ung man som vägrade vara ett offer.

En helt otrolig historia.. fan det värsta jag någonsin hört talas om.

1 kommentarer:

Johan Karlsson sa...

Hans riktiga pappa (styv far) var ju ett rent helvete mot hans syskon. Jag tycker att han gjorde rätt sak att så ihjäl aset.
Är det en bok det har släppts ut som med titeln "Snälla pappa, nej"

Skicka en kommentar