Josefine Dior

Till det sista hjärtslaget

Idag tog jag tjuren vid hornen och gjorde en gravidfotografering med blivande gudmor som fotograf. 

Är så glad att jag tillslut gav mig och faktiskt gjorde detta. Är supernöjd med resultatet och det kommer vara ett väldigt fint minne att ha i framtiden. 

Sneak peek 
(9 dagar kvar till bf)

Igår var det 2 veckor (!!!) kvar till beräknad födelse. Vart har tiden tagit vägen? 

Jag försöker göra så mycket som möjligt nu innan det är dags för att ploppa men det känns att orken blir mindre och mindre. Är dock förvånad över hur pigg jag ändå är. Är ute och går, sover inte på dagarna och lyckas äta ganska bra vilket är väldigt skönt.

Lite bilder från senaste veckan

Helt plötsligt hade hon visst inte så bråttom ut längre men jag är glad för att vi nu går in i v.38 vilket innebär en helt färdigbakad bebis. Om endast 20 dagar är det beräknat. Passade på att gipsa magen då den snart är ett minne blott.. Galet vad jag kommer sakna min kalaskula men längtar såå efter den lilla som gömmer sig därinne.
Nu börjar även huset ta form och vi kan snart börja ta hit lite folk :)
Finns inget härligare än att bara kunna öppna dörren och gå ut och sätta sig i sin egen trädgård :) 

Idag går vi in i v.37 och jag har lyckats behålla vår bebis ytterligare en vecka. Lite till får hon allt vänta innan hon kan titta ut.

Dagarna består mest av vila och packa upp allt i huset. Försöker även hinna med att träffa mina fina vänner. Känns som att allt går i ett så hinner knappt med. 


Precis kommit hem från förlossningen. Åkte in med smärtsamma sammandragningar som vägrade ge med sig samt ett jäkla tryck neråt. Visade sig att jag var öppen 1 cm så hem och vila så får vi se när bebis känner sig redo att komma. Förhoppningsvis får jag behålla henne därinne ett litet tag till. Nu närmar det sig!!

 

Ä n t l i g e n (!!) är flytten klar  och det mesta har vi nu packat upp och ställt på sin plats. 

Idag står köp av nya utemöbler på schemat sen får sommaren och bebis gärna komma :)