Josefine Dior

Till det sista hjärtslaget

Ben & Jerry glass är bland det bästa jag vet. Tyvärr finns det allt för få sorter i Sverige men efter att 3 nya smaker dykt upp i våra frysdiskar i olika butiker runt om i landet, tänkte jag göra ett lite frågeinlägg. 


Några av de som finns
 

Hejhopp direkt från sängen. Har varit en lång men väldigt underbar dag, speciellt förmiddagen som spenderades med finaste babe Emelie och skrutt. 
Vad är bättre än B&J ute i solen med en av de bästa i ens liv? <3 

Om nom 


Imorgon åker jag hem till mitt och hjärtats place på landet igen. Ska bli riiiktigt skönt. 
(är fortf väldigt mycket i stan pga av jobb)
Nothing can destroy how happy I am right now. No one :)
Nu väntar vi bara på att sista pusselbiten ska falla på plats..eller något i den stilen iaf ;)

Hej! Hoppas alla haft en riktigt bra midsommar. Själv vill jag tacka alla inblandade för en trevlig dag :) Av någon anledning har den dagen en tendes att nästan alltid spåra ur en aning under kvällens gång men men x)
Tog inga vettiga bilder så vi skippar det och kör en repris av denna favorit ist:


Imorgon börjar mitt sommarschema så nu gäller det att försöka komma i säng skapligt. Kör två veckor sedan semester för både mig och hjärtat i två veckor och sen åter jobb på schema till i början av aug :)
Uppdateringen kommer blir bättre framåt semestern då jag har både mer tid och gör roliga saker som jag kan dela med mig av här. Tills dess får ni självklart ge förslag på vad ni vill se mer av här på bloggen.
Stay tuned!

Hej! Dagen.. åh, vart ska jag börja.
Sov riktigt konstigt inatt. Var redan vaken och uppe (?!) när klockan ringde kl 6.45. Promenerade sedan till jobbet. Var ju hur fint som helst redan kl 8 på morgon, me like. 
Efter jobbet gick jag och mötte upp finaste Emelie och hennes skrutt. Har verkligen saknat dom.. Gör jag ju jämt. Hon är faktiskt en av få som jag verkligen längtar efter när man inte träffats på ett tag.
Hon är även en av få som vet en hemlis.. en stor en. I need you. Loveu raring <3

Dagen avslutas med bästa big bang theory! Puss 


Har totalt glömt o visa min super snygga plunta som jag fick av Alex! 
(Inget dumt jävla påhopp om brösten nu igen tack! Kolla pluntan ;D)

Hej raringar! Idag är det en betydligt gladare Dior som skriver. 
Jag vet att uppdateringen varit låg men jag behövde komma bort och tänka på lite annat. Det är ju en hel del krav när man driver blogg speciellt en lite större (eller den var rätt stor efter medverkan i Paow's blogg och alla kroppsideal kampanjer) men tillslut blev det för mycket och det resulterade i att läsarna sjönk. 
Men efter alla fina mail och pushningar från er så bestämde jag mig för att fortsätta. Tack alla för det <3 
Uppdateringen kommer inte ske fleeera ggr per dag varje dag då jag anser att bloggen bara fylls ut med meningslösa inlägg som egentligen kvittar. Därför känner jag att det är bättre och roligare för både er och mig att uppdatera då det faktiskt finns något att uppdatera om. Men självklart blir man både mer motiverad och inspirerad till att skriva oftare om man får fler kommentarer än vad jag haft den senaste tiden. Ge och ta ni vet. Så skärpning på oss alla!

Hit tog hjärtat mig <3 Perfekt när man bara vill vara


Åååh, man kanske ska satsa på en sån här gran i jul! ;)

Tjo! En irriterad Dior som skriver idag. Kanske skulle gett fan i att skriva just för att jag vet att jag alltid får ångra åtminstone något i efterhand av det jag skrivit MEN nu har ni gnällt så mycket på att jag uppdaterar dåligt så here it goes. Ska försöka att inte säga allt för mycket.
Jag är ju trots allt en väldigt ärlig person så kan bli svårt men hur som tänker jag inte hänga ut nån.

Allt handlar egentligen bara om att jag har sjukt svårt för folk som lovar saker som dom sedan skiter och för dom är det ingen big deal.
Jag själv skulle aldrig kunna göra det, därför lovar jag väldigt sällan saker och när jag väl gör det så ser jag helt jävla enkelt till att hålla det. Andra verkar inte ta det där "att lova" på allvar utan mest något man säger som låter bra just då och sedan är det inget mer med det. 
Så kort och gott - lova inte mig saker som du sedan inte bryr dig ett skit om att hålla. Håll bara tyst istället. Jag har redan tillräckligt mycket problem med att lita på folk. Nu sätter vi punkt innan jag sagt för mycket.

Bjuder på en bild från bättre tider

Vill bara passa på att gratta en av mina favorit personer i kändisvärlden nämligen Carolina & hennes Alex till lilla Alicia som kom till världen för bara några dagar sedan.
Hon är så fin <3

I fredags var det dags för studentfiranden. Denna gång var det brorsans tur så var och såg när både han och många av mina kompisar sprang ut. Dom va så fina allihop..mina hjärtan <3

Grattis stora lillebror och Marcus


Lägger in lite bilder från min student med.. bara för att jag saknar!

Hay peepz! Gårdagen var hur mysig som helst. Pappa kom förbi en sväng på dan för att gratta och lämna present. Efter det kom hjärtat (är fortf en del hos mamma då jag inte flyttat klart än. Vet att många undrat) 
Fick blommor och en weekend med hotell och äventyr ;) Helt perfekt. Blev hur glad som helst. 
Gick sedan ut  och åt på kvällen.. 

Här är desserten. En riktigt god creme brulee


På fredag kommer släkt för att fira både mig i efterskott och lillebrors student :)


.... NEJ, det är ingen vanlig dag för det är Min födelsedag, hurra hurra hurra! 

Grattis till mig själv på 20 års dagen! :) och tack ni som varit snabba o redan grattat mig på fb <3


(bild tagen i mitt gamla flickrum hos mamma, hehö)