Josefine Dior

Till det sista hjärtslaget

Åh, vart ska jag börja?
Helgen!: Blev ett lamm som var lite sen i utvecklingen så blev att ta hem henne och mata henne med nappflaska. Hon är så otroligt mysig så man kan inte sluta pussa på henne! Nu hoppas vi bara att hon klarar sig, annars vet jag inte vad jag tar mig till.

Dagen!: Den började väl inte allt för roligt. Blev först sjukhusbesök och sedan ett prov i psykologi som skulle göras..MEN efter det började dagen bli allt mer roande. Tog bussen hem med J då vi babblade en hel del om helgen osv vilket var riktigt nice.
Sist men inte minst! Min älskade fästman kom förbi på mc så blev att åka en sväng, premiär för i år vilket var heeelt underbart så som jag har längtat och han med skulle jag tro.

God morgon kära bloggläsare!
Klockan är knappt 9 och jag är redan vaken och pigg som en lärka, humm.. Skulle ju vara skönt att sova ut ordentligt nu när man har praktik i 6v och inte börjar jobba förrän kl 13.30 men tyvärr går inte den önskan i uppfyllelse denna gång.
Blir att ta en dusch och sen fördriva tiden på annat sätt, kan vara nice det med iofs.

Hela helgen har tillbringats med finaste. Allt har varit helt underbart, precis som vanligt när jag är i hans närhet..
Vi har precis tittat klart på 2012 vilket inte var någon film för mig. DÄREMOT känner jag mig nästa tvungen att jag tipsa er läsare om en film som både jag och baby kan rekomendera folk att se. Filmen heter "The fourth kind" och är en sann historia, inte nog med det så är det även riktiga inspelningar/videosnuttar inklippt i filmen för att bevisa att det faktiskt hänt på riktigt. Grymt spännande film!
Kan du sen tro på det du får se? Det är upp till dig själv att avgöra.

Vi bär på ett ärr du och jag, på en av oss är det även synligt. Det är ett ärr som påminner oss båda två om att alltid hålla saker vi lovar för den smärta som uppstår när löften bryts är det inte värt att känna och allra minst värt att få andra att känna.
Ett löfte är ett löfte. Håll dom!